La ruta de tapes ‘Tot s’hi val’ comença aquest divendres

Comparteix

Arriba la primera ruta de tapes de l’any on ‘Tot s’hi val’. Des d’aquest divendres i fins al 15 de març, onze bars i restaurants de l’Ametlla de Mar oferiran una original tapa amb un quinto Heineken per 3 euros. Serà la tercera edició d’aquesta cita gastronòmica que fa valdre la creativitat dels restauradors caleros.

Des d’una hamburguesa amb calçots caramel·litzats fins a xupa-xup de botifarra negra. Són algunes de les tapes que tenen la varietat d’ingredients i la imaginació culinària com a nexe comú. La regidora de Turisme, Maite Boquera, explica que la intenció és que la gent pugui tastar elaboracions amb altres productes més enllà del peix.

Els que facin la ruta i emplenin la butlleta amb els segells de cinc bars diferents entraran en el sorteig de dos menús dobles a les pròximes jornades gastronòmiques. A més, entre els que encertin la tapa guanyadora se sortejaran deu viatges dobles al Tuna Tour Balfegó. Tota la informació es pot trobar a www.visitametllademar.com.

Comparteix