El Síndic va fer 18 actuacions l’any passat al municipi

Comparteix

Les actuacions del Síndic de Greuges a l’Ametlla de Mar es mantenen. El passat 2019 es van realitzar 18 intervencions al municipi, unes xifres similars a l’any anterior, de les quals 11 van ser per queixes i 7 per consultes. A banda, el Síndic també va actuar per denunciar les mancances dels plans de seguretat nuclear.

Segons l’informe anual, la majoria de les queixes presentades -tant a la població com a tota la comarca- són referents als àmbits de polítiques socials o d’administració pública. L’adjunt del Síndic, Jaume Saura, ha remarcat les diferències sobre els temes més consultats a escala de territori respecte a la resta de Catalunya.

A banda d’aquestes intervencions, l’any passat el Síndic de Greuges també va presentar al Parlament un informe amb les mancances en els plans de seguretat nuclear a Catalunya, després que ajuntaments pròxims a les centrals com el de l’Ametlla de Mar denunciessin les diferents deficiències que pateixen.

Comparteix