Els caçadors caleros tanquen la temporada amb bones captures de conill

Comparteix

La Societat de Caça La Cala va tancar la temporada al seu vedat fa un parell de setmanes, després d’una campanya amb molta presència de conills. Els caçadors caleros també han capturat més senglars que l’any passat, però segueixen caçant poques perdius i tords.

D’entre les espècies autoritzades per la caça menor, al vedat calero pràcticament només s’ha pogut caçar conill. La bona població de l’animal i la poca incidència de malalties ha permès que els caçadors n’hagin capturat nombrosos exemplars, tal com explica el seu president, Albert Bouzas.

Pel que fa al porc senglar, els caçadors caleros en van capturar més d’una vintena durant el període de caça major. Però tot i ser més exemplars que l’any anterior, afirmen que la densitat de població al vedat ha estat menor i que molts habiten en zones pròximes a les urbanitzacions.

La situació respecte a la perdiu segueix la tendència de temporades anteriors, amb molt poca presència. Per mirar de repoblar el vedat, s’introduiran un centenar de perdius a l’espera que s’aclimatin i reprodueixin. Aquest tampoc ha estat un any bo per la caça del tord, un ocell migratori.

Comparteix