La policia marítima dels Mossos tindrà una base a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Ametlla de Mar serà la base de la nova policia marítima dels Mossos d’Esquadra per a la costa tarragonina. El director general de la Policia, Pere Ferrer, ho va confirmar ahir en la comissió d’Interior del Parlament de Catalunya. La posada en marxa del nou departament del cos es preveu aquest mateix estiu.

Les funcions de la policia marítima aniran des de la seguretat en les aigües interiors, passant per la protecció dels espais protegits, fins a la inspecció de les activitats d’oci i esportives. El director dels Mossos va anunciar que s’ha començat la selecció interna dels 30 agents que estaran repartits entre les tres bases.  

Els agents que es destinaran a la nova unitat rebran formació per intervenir en el mar, tant amb formació professional d’àmbit general com de navegació. Tot plegat, servirà per “seguir avançant amb el desplegament dels Mossos” per ser “la policia ordinària i integral a tot el territori de Catalunya”, ha destacat Ferrer.

Comparteix