La Banda de la Cala comença l’any amb el seu concert ballador

Comparteix

La Banda de la Cala torna a apostar per començar la Candelera ballant. El Poliesportiu es transformarà, aquest diumenge al migdia, en una pista de ball. I és que els músics caleros oferiran un any més el seu concert ballador.

Aquest serà el quart any que la Banda aposta per aquest format, que mostra un altre registre i fa moure l’esquelet del públic. El director Emilio Cabello explica que és un concert que té molt d’èxit.

Enguany, com a novetat, hi haurà un speaker que dinamitzarà el concert i també s’han incorporat nous temes al repertori com un Ball de la Candela. El president Jordi Vendrell repassa els canvis que oferiran.

El concert, inclòs dins els actes preludi de la Festa Major, serà a les 12.15 h.

Comparteix