El temporal engoleix les platges de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La borrasca Glòria ha portat un gran temporal a l’Ametlla de Mar, que continuarà durant les pròximes hores. Les fortes onades salten per damunt de l’escullera del moll de Llevant del port pesquer, que des d’ahir ha quedat tancada al pas de persones.

La flota pesquera s’ha quedat amarrada a port per segon dia consecutiu, i de moment no s’han registrat danys destacats. Els ports esportius de Calafat i Sant Jordi també s’han vist afectats, on les onades han superat els dics i han malmès algunes embarcacions.

La circulació segueix tallada a la carretera del Port i al carrer Major, així com al camí del port de l’Estany i el que comunica les urbanitzacions de Calafat i l’Almadrava. La Policia Local demana extremar les precaucions en els barrancs i evitar circular.

Un temporal marítim que s’ha engolit les cales i platges del municipi, com és ben visible a la platja de l’Alguer. La Policia Local manté precintats els accessos a les platges i també demana als ciutadans que no s’apropin a la primera línia de mar.

Protecció Civil també demana extremar la precaució durant les pròximes hores, davant les previsions d’onatge, pluja i fort vent. A hores d’ara, s’han registrat ones d’uns cinc metres d’alçada, una acumulació de pluja de 96 l/m² i ratxes de vent de fins a 55 km/h.

Tot plegat ha provocat algunes afectacions a la via pública, com la caiguda d’arbres a la plaça Joan Miró i al parc de l’avinguda de l’U d’octubre, una avaria en el subministrament d’aigua a la façana marítima, entre altres incidències.

Etiqueta’ns al Twitter o Instagram (@lacalartv) i compartirem les teves imatges.

Comparteix