L’AP-7 registra dos accidents a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Tres persones van resultar ferides en sortir de la via divendres, i dues persones van ser atropellades mentre canviaven una roda del seu vehicle dissabte.

Cap de setmana d’accidents greus a l’AP-7, al seu pas per l’Ametlla de Mar. Són els primers sinistres de l’any 2020 al tram ebrenc d’una autopista que, des del passat 1 de gener, és gratuïta entre Salou i Alacant.

El primer va tenir lloc divendres passat al migdia, quan un turisme va sortir de l’autopista, a l’altura del barranc de l’Estany Tort. Els tres ocupants, un home i dues dones d’edat avançada, van quedar atrapats i els Bombers els van haver d’excarcerar. Dues ambulàncies del SEM i la del SUM van traslladar-los a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, en estat lleu. Policia Local i Mossos també van participar del rescat.

El segon va ser dissabte al vespre, quan un camió va atropellar un matrimoni mentre canviava una roda de la seva furgoneta. Tots dos es troben a l’UCI de l’hospital Joan XXIII de Tarragona en estat molt greu. De fet, a la dona li han hagut d’amputar una cama. Les víctimes viatjaven amb les seves filles menors, que van resultar il·leses igual que el camioner. Fins al lloc del sinistre van desplaçar-se el SEM, Mossos i Bombers.

Comparteix