El ple aprovarà aquest divendres els pressupostos de 2020

Comparteix

El ple serà a les 20.30 h del vespre, i es podrà seguir en directe per La Cala Ràdio.

El ple de l’Ametlla de Mar aprovarà aquest divendres els pressupostos pel 2020. Els vots dels set regidors d’Esquerra i del regidor d’Entesa serviran per donar llum verda als comptes, que sumen 13 milions d’euros entre l’Ajuntament i les empreses municipals.

D’aquests, 11,6 milions corresponen directament al pressupost de l’Ajuntament. Són un 3% menys que l’any en curs, motivat principalment per la pèrdua de l’IBI de l’AP-7. Però, en canvi, són uns comptes que compleixen d’entrada amb tots els indicadors financers.

Entre les inversions previstes inicialment, destaca l’adquisició de patrimoni amb la compra de dos solars. Un d’ells és l’annex a la Sala de la Societat i l’altre estaria adreçat a la brigada municipal. Ho explica l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni:

A banda de l’aprovació del pressupost, en la sessió també es debatran dues mocions, una de Ciutadans sobre el canvi climàtic i l’altra de Junts demanant millores ferroviàries. El ple serà a les 20.30 h del vespre, i es podrà seguir en directe per La Cala Ràdio.

Comparteix