El Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre compleix 20 anys

Comparteix

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida a una nova edició, que manté el nombre de premis amb un total de 15, repartits en set categories diferents.

El Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, organitzat per les regidories de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre, celebra el seu 20è aniversari.

Destaquen les categories de l’Ametlla de Mar i Deltebre, amb tres premis a les millors fotografies realitzades als respectius termes municipals i un premi local, així com les de Blanc i negre, Creativitat, Gastronomia i Terres de l’Ebre, amb un premi cadascuna. Cal sumar-hi la d’Activitat Humana, amb tres premis patrocinats pel Patronat de Turisme de la Diputació.

El gerent de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, Damià Llaó, ha celebrat que s’hagi consolidat el Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre com un dels referents, remarcant que l’objectiu és fer valdre els atractius paisatgístics del territori, així com el millor de la gastronomia i cultura locals.

Cada fotògraf participant podrà enviar un màxim de quatre fotografies a una de les respectives oficines de turisme, abans del divendres 14 de febrer. Enguany l’entrega de premis serà a Deltebre, el dia 7 de març, però les imatges guanyadores s’exposaran també a l’Ametlla de Mar durant el 2020.

Comparteix