La Cala es juga poder estar entre els de dalt, dissabte, al camp de La Cava

Comparteix

El partit serà dissabte a les 17.45 h de la tarda, al camp de la Cava.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar, en dinàmica positiva, espera el partit davant dels caveros com una oportunitat de demostrar que són millor equip que el que diu la seva classificació. Serà dissabte a les 17.45 h de la tarda, al camp de la Cava.

De fet, tres victòries en els darrers tres partits, sumats als tres empats anteriors, han fet treure el cap als caleros a la zona mitjana de la classificació.

12 punts sumats sobre 18 possibles i sis partits seguits sense perdre, és la targeta de visita dels caleros al camp d’un dels favorits de la categoria. Per la seva part, el rival, en dinàmica irregular, només ha aconseguit sumar 7 dels últims 21 punts en joc i dissabte passat va perdre per 3 a 0 al camp del líder, el Batea.

Reforçat en les darreres setmanes, la Cava, és 6è a la classificació amb 25 punts, mentre que els caleros són a la 9a posició amb 22 punts.

La Cala suma davant de l’Arnes la tercera victòria consecutiva

Dissabte passat, els de l’Ametlla de Mar van picar molta pedra a la 1a part, en la que l’Arnes va mostrar-se com un equip molt seriós. Els caleros es van avançar en el marcador després que Toni Calafat obris la llauna en el minut 24, tot i que els de la Terra Alta escorçarien diferències abans del descans.

A l’inici de la segona part, un gol en pròpia porta va fer molt de mal a l’Arnes i el partit va fer un gir, amb els caleros mostrant-se superiors físicament al rival i creant constants ocasions de gol. Josep Madrid al 61 i Aleix Vizcarro al 67 i al 83, van posar el 5 a 1 en el marcador.

Comparteix