El Telecentre ofereix una quinzena de cursos per aquest hivern

Comparteix

Les inscripcions ja estan obertes.

El Telecentre de l’Ametlla de Mar presenta una quinzena de nous cursos que es realitzaran durant aquest hivern. La regidoria de Formació i Treball consolida l’oferta formativa en temàtiques com les noves tecnologies, els idiomes o la inserció laboral. A més, aquest Nadal s’ofereix un curs de premonitor de lleure.

D’entre els subvencionats destinats a treballadors destaquen els de competències digitals, com el de Photoshop o de community manager, així com un nou de gestió del temps, a més de classes d’anglès i de francès, entre altres propostes. La tècnica del Telecentre, Viqui Martí, apunta que les persones desocupades també poden fer aquests cursos.

Pel que fa als aturats, hi ha un específic per la recerca de feina amb el mòbil. També destaquen els cursos adreçats a la gent gran per utilitzar smartphones o per activar la ment. D’altra banda, aquestes festes s’impartirà el curs de premonitor de lleure. La regidora de Formació, Jani Brull, afirma que és bona oportunitat perquè els joves es formin.

Per últim, un any més es consolida el taller artesanal de mitja i ganxet. Els interessats en cursar alguna de les quinze propostes formatives que s’impartiran durant l’hivern, cal que es dirigeixin presencialment al Telecentre, situat a la plaça Joan Miró, amb la documentació necessària per fer efectiva la inscripció.

Comparteix