Una cadena humana intergeneracional per La Marató

Comparteix

Tot plegat per recaptar fons per la lluita contra les malalties minoritàries.

Alumnes dels centres educatius i usuaris de la residència de l’Ametlla de Mar s’agafen de la mà per La Marató. Més de 600 persones han fet aquest dijous al matí una gran cadena humana intergeneracional que ha creuat el pati de l’Escola i el parc de l’avinguda de l’U d’octubre.

Mans petites i grans s’han unit en aquesta cadena impulsada per L’Onada i que ha comptat amb la participació d’una part dels seus usuaris i de centenars d’estudiants de l’Escola Sant Jordi, la Llar d’Infants Xerinola i l’Institut Candelera. La directora de la residència, Cinta Francès, explica que l’objectiu és unir esforços per col·laborar amb La Marató.

Per tal de recaptar fons, els alumnes han pogut comprar uns llapis solidaris elaborats pels mateixos usuaris de la residència, al preu d’un euro. La implicació dels centres, però, també està en la divulgació i sensibilització. Per això, aquest dimecres, l’alumnat de l’Escola va assistir a una xerrada on se’ls va explicar que són les malalties minoritàries.

Comparteix