L’Ateneu Calero presenta ‘lo CALAndari’ de 2020

Comparteix

Aquest divendres es farà la presentació a la Biblioteca, tot i que ja ha tingut un gran èxit de vendes.

Un ‘CALAndari’ amb fotografies del passat i el present de l’Ametlla de Mar. És la darrera iniciativa de l’Ateneu Calero de la SCER, que ha editat un particular calendari pel 2020 escrit tal com es pronunciaria en calero.

El passat cap de setmana, l’entitat va exhaurir la primera tirada d’exemplars al Mercat de Nadal. ‘Lo CALAndari’ mostra com eren i com són espais emblemàtics del municipi, gràcies a les fotografies històriques de Tello i les que ha retratat ara Abel Borràs. El president de l’Ateneu, Joan Borràs, explica que han decidit fer notar la parla calera.

Aquest divendres, a les 20 h, es presentarà oficialment el calendari a la Biblioteca Doctor Frias. Durant la presentació s’explicarà com va néixer el projecte i es podrà veure i comprar ‘Lo CALAndari’ de 2020. També es pot trobar a la Llibreria Sant Jordi i a la botiga P-tits Detalls, a un preu de 8 euros, fins exhaurir existències.

Comparteix