L’Ametlla de Mar viurà la primera edició del Mercat de Nadal

Comparteix

Del 5 al 8 de desembre, el parc del Bon Repòs es convertirà en un aparador dels comerços locals, així com en un espai per a les associacions caleres. A més, es podrà gaudir de tallers infantils, nadales o degustacions entre altres activitats.

Coincidint amb l’encesa dels llums de Nadal, dijous s’inaugurarà la primera fira nadalenca de la població. Prop d’una trentena de parades de comerços i entitats s’instal·laran al cor del parc del Bon Repòs, en una gran carpa on els assistents podran trobar una mostra de regals i productes de decoració, gastronomia o complements.

Una iniciativa que té com a objectiu fomentar el comerç local i alhora promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc. Per aquesta raó, s’han programat diverses activitats gratuïtes i per a totes les edats, que complementaran l’oferta. La regidora de Comerç, Maite Boquera, espera que hi hagi una bona participació.

El Mercat obrirà dijous de 18 a 20.30 h, i la resta de dies ho farà de les 10 i fins a les 20.30 h.

Comparteix