L’Ajuntament arriba a un acord per comprar el solar annex a la SCER

Comparteix

També estudiarà els usos del futur equipament que s’hi construeixi.

El solar annex a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa serà de titularitat pública. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris de la parcel·la, per adquirir el terreny situat al número 20 del carrer Països Catalans.

La necessitat d’espais per donar sortida a les nombroses activitats culturals que es realitzen a la població, han portat el consistori a plantejar la compra d’aquest solar d’uns 100 m². L’operació està prevista formalitzar-la a principis de 2020. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, afirma que és una oportunitat.

En paral·lel, l’Ajuntament començarà a definir quins usos hauria de tenir de l’edifici que es pugui construir en un futur. Per això, obrirà converses amb la mateixa Societat per estudiar-ho. L’alcalde explica que l’objectiu és trobar la millor solució per aconseguir més espai pel món cultural i associatiu calero.

Comparteix