Comença la campanya de recollida de joguines de Creu Roja perquè cap infant es quedi sense un regal aquest Nadal

Comparteix

La principal novetat d’enguany és que aquest cap de setmana hi haurà un punt de recollida al Mercat de Nadal.

La campanya té l’objectiu de garantir el dret dels infants al joc, recollint joguines per aquells que pertanyen a famílies en situació de vulnerabilitat. També pretén sensibilitzar sobre el valor del joc educatiu i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

Pilar López és la secretària de Creu Roja a l’Ametlla de Mar:

Les joguines es poden lliurar a l’oficina que Creu Roja té al passeig Marítim, però també es podrà fer des de dijous fins diumenge al Mercat de Nadal. L’Ajuntament habilitarà un punt de recollida per contribuir a fer que cap infant es quedi sense joguina.

Mayte Puell és la regidora de Serveis Socials, Igualtat i Famílies:

Des de la campanya ‘Els seus drets en joc’, recorden que les joguines que es donin no han de ser ni bèl·liques ni sexistes, i cal que siguin noves perquè tots els nens i nenes tenen el dret a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

Comparteix