Diumenge comença una nova temporada dels Vermuts CalaCultura

Comparteix

Les conferències seguiran realitzant-se en l’espai habitual del Centre d’Interpretació de la Pesca, però l’activitat musical serà a la Sala de la Societat.

El col·lectiu CalaCultura torna a emprendre les tradicionals cites culturals amb temàtiques com el medi ambient, la música o la història. ‘Descobrint la costa de l’Ebre’ obrirà aquest dia 1 la quarta temporada dels Vermuts. Serà una xerrada dirigida per la biòloga i oceanògrafa, Aurora Requena, qui explicarà com és la costa ebrenca, les espècies que hi viuen i tot el valor natural que l’envolta. La xerrada serà a les 12 h del migdia, al CIP.

La segona proposta serà una masterclass solidària de bateria, a càrrec del músic Sergi Brull, que destinarà l’entrada íntegrament a la Marató de TV3. És el segon any que s’organitza aquesta activitat, on els participants podran familiaritzar-se amb l’instrument i alhora col·laborar amb la causa. Serà el pròxim dissabte 7 a les 17 h a la Sala SCER.

Ramon Gonzàlez és membre del col·lectiu CalaCultura:

I el tercer, i últim Vermut de l’any, serà el diumenge 15 de desembre amb la conferència ‘Els templers al golf de Sant Jordi’ a càrrec del sociòleg i comunicador audiovisual, Galo Sánchez Casado. Serà una aproximació històrica sobre els templers al nostre territori. La cita tindrà lloc al CIP, a les 12 h.

Comparteix