Jani Brull, reelegida presidenta d’Esquerra Republicana a l’Ametlla de Mar

Una part dels membres de la nova executiva local d’ERC.
Comparteix

L’executiva dels republicans caleros s’amplia amb noves cares. 

Jani Brull continuarà presidint la secció local d’Esquerra Republicana. La regidora seguirà com a presidenta, després que sortís escollida en el càrrec l’any 2016, perquè l’assemblea d’ERC a l’Ametlla de Mar va ratificar divendres passat la candidatura que encapçalava.

La directiva també compta amb l’alcalde Jordi Gaseni, que revalida el seu càrrec de portaveu del partit i secretari de Política Municipal. La presidenta d’Esquerra Republicana a l’Ametlla de Mar, Jani Brull, ha agraït la confiança dels militants a la seva candidatura, formada per membres de l’anterior equip i noves incorporacions.

Des d’ara, Céline Borràs serà la responsable de la secretaria d’Imatge i Comunicació, mentre que Noèlia Brull assumeix la secretaria de la Dona. A més, s’ha creat la secretaria de Medi Ambient que coordinarà Gerard Cañagueral. També s’incorpora la portaveu del Jovent Republicà de l’Ametlla de Mar, Noèlia Sancho.

Completen la nova executiva local republicana, Ignasi Llorens com a secretari d’Organització i Vicenç Llaó com a secretari de Finances, que revaliden el seu càrrec. La candidatura, que va rebre el suport unànime de la militància, és totalment paritària i es marca l’objectiu de seguir treballant per consolidar al municipi el projecte d’Esquerra Republicana.

Comparteix