Els alumnes caleros treballen la prevenció i la detecció de les relacions abusives i violentes contra les dones

Comparteix

Amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, la regidoria d’Igualtat ofereix dos tallers als centres educatius del municipi per conscienciar els més joves sobre la importància d’erradicar la violència masclista.

D’una banda, estudiants de primària de l’Escola Sant Jordi participaran el pròxim dijous d’un particular taller-concert didàctic titulat ‘Homes tontos, mentiders i masclistes’, en el qual es mostraran situacions de discriminació, sexisme o violència contra les dones, a través de cançons.

De l’altra, alumnes de l’Institut Candelera han realitzat aquest dilluns tallers pràctics de defensa, en els quals es posaran sobre la taula comportaments violents i masclistes entre la gent jove, i es donaran eines i estratègies per evitar-ho. Mayte Puell és la regidoria d’Igualtat de l’Ametlla de Mar:

La regidoria d’Igualtat té previst realitzar més tallers sobre aquesta problemàtica al llarg del curs.

Comparteix