El Nadal comença a l’Ametlla de Mar amb el tradicional Concurs de Postals nadalenques

Comparteix

La regidoria de Festes organitza, aquest cap de setmana, la 23a edició d’uns premis infantils que volen mantenir viva la tradició de la confecció de postals per desitjar bones festes. Hi poden participar els nens i nenes d’entre els 6 i 11 anys.

El concurs compta amb tres categories: una adreçada als alumnes de 1r i 2n de primària, una altra per als de 3r i 4t, i una darrera pels de 5è i 6è. El jurat escollirà una postal guanyadora per categoria. La tècnica de Joventut, Francina Gamundi, comenta que des de l’Ajuntament es facilita tots els materials per confeccionar les postals.

El taller per confeccionar-les serà dissabte, entre les 11 i les 13 h, al Centre d’Interpretació de la Pesca. Les inscripcions per participar-hi estan obertes a l’oficina de Festes, de 10 a 14 h. Tots els dissenys s’exposaran a partir del 10 de desembre al vestíbul de l’Ajuntament, i l’entrega de premis serà el dia 24 a la tarda a la plaça Nova.

Comparteix