L’Escola de Música començarà a celebrar Santa Cecília a partir d’aquest dilluns

Comparteix

Seguint amb la tradició, l’EMMA oferirà un seguit d’audicions musicals en honor a la patrona dels músics. Unes audicions on hi participaran els diferents conjunts musicals del centre.

El Conjunt Instrumental de Grau Professional farà dues audicions aquest pròxim dilluns: una al matí, adreçada a l’alumnat de l’Escola Sant Jordi, i l’altra a les 17.15 h de la tarda a la Sala de la Societat oberta a tot el públic.

Les audicions seguiran dimecres 20, a les 17.30 h i també a la Sala de la Societat, amb el Conjunt de Solfa Jove i, tot seguit, hi haurà una actuació de cant dels alumnes de Sensibilització i els conjunts corals de Grau Elemental.

La cap d’estudis de l’EMMA, Anna Vizcarro, explica que el repertori de cançons –que han treballat a les aules– està relacionat amb la celebració de Santa Cecília i la tardor, i demana puntualitat als assistents de les audicions.

Comparteix