Èxit rotund del Circ del Terror del Racó dels Joves

Comparteix

Més de 250 persones van visitar dissabte el passatge del terror, que ha organitzat un any més l’entitat juvenil de l’Ametlla de Mar amb motiu del Halloween. Enguany, van transformar tota la Sala de la Societat en una carpa de circ terrorífica.

Una parella de pallassos no gaire amigables donaven la benvinguda als valents que volien endinsar-se al Circ del Terror. Un cop dins, una cinquantena de joves integrants del Racó, personificats com a patinadors, malabaristes o mims, els esperaven per fer-los passar uns minuts terrorífics. Laia Boyer és dinamitzadora de l’entitat.

Mentrestant hi havia la funció al Circ del Terror, que va exhaurir les entrades, a la plaça Nova van organitzar-se diverses activitats lúdiques i un berenar popular. Aquest ha estat el sisè any que els joves caleros organitzen el passatge, amb el suport dels monitors, famílies i altres col·laboradors.

Comparteix