L’alcalde i diversos regidors de l’Ajuntament participen a l’Assemblea de Càrrecs Electes

Comparteix

L’òrgan va aprovar per unanimitat el seu posicionament polític fundacional on rebutgen la sentència i demanen l’amnistia pels ‘presos polítics’

L’Assemblea de Càrrecs Electes es va constituir aquest dijous amb la participació de l’alcalde i diversos regidors de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Els 1.900 electes assistents a l’acte, celebrat al Palau de Congressos de Barcelona, van aprovar per unanimitat un manifest de rebuig a la sentència del procés i a favor de l’amnistia dels presos i l’autodeterminació.

Dins del grup impulsor, que ara definirà una proposta organitzativa, hi ha l’alcalde Jordi Gaseni, que també és vicepresident primer de l’Associació de Municipis per la Independència. Presents a l’acte de constitució hi van també ser una gran part dels regidors d’Esquerra Republicana i els portaveus d’Entesa per la Cala i de Junts per l’Ametlla de Mar.

L’acord aprovat pels electes denuncia que la sentència vulnera els drets dels condemnats i dels ciutadans, demana l’amnistia i la llibertat dels presos i els exiliats, dóna suport a la mobilització popular, exigeix un diàleg a l’Estat i es compromet a treballar per l’autodeterminació, amb una solució que permeti decidir a les urnes el futur de Catalunya.

Comparteix