El Tiquet Fresc va ajudar l’any passat a una setantena de famílies de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquesta ajuda dels Serveis Socials permet complementar la dieta de les persones que es troben en el llindar de pobresa amb productes frescos, per tal d’aconseguir una dieta equilibrada i saludable.

A hores d’ara, hi ha sis establiments de l’Ametlla de Mar adherits al Tiquet Fresc, que disposen d’un adhesiu que els identifica com a col·laboradors. En aquests comerços, els beneficiaris del projecte poden adquirir peix, carn, làctics, fruita i verdura o pa, amb tiquets per valor de 7, 10 o 15 euros. 

L’any passat, 71 famílies del municipi van poder disposar d’aquest servei, 4 més respecte al 2017. La regidora de Serveis Socials, Mayte Puell, valora positivament que s’impliquin més negocis locals, i recorda que permet complementar els aliments donats per entitats benèfiques.

En total, el Consell Comarcal del Baix Ebre es destinarà enguany més de 48.000 euros en el projecte Tiquet Fresc a tota la comarca.

Comparteix