L’Ajuntament ha millorat els camins per accedir al cementiri municipal

Comparteix

Els treballs han consistit en l’arranjament de solcs del ferm, la neteja de vegetació dels vorals, la creació d’un vial de vianants al barranc de Pixavaques i la recuperació del monument que homenatja els antics carreters de l’Ametlla de Mar.

D’una banda, s’han retirat les males herbes que s’acumulaven als vorals dels vials d’entrada i sortida al cementiri, i s’han apedaçat amb asfalt alguns punts de la calçada malmesos. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, comenta que l’objectiu de l’actuació és millorar l’accessibilitat tant per als vehicles com per als vianants.

Per altra banda, al tram de camí que transcorre pel barranc de Pixavaques, s’ha habilitat un vial perquè les persones que vagin caminant al cementiri no hagin de passar per l’asfalt. A més, a la part superior, s’ha recuperat l’espai que recorda als carreters amb la recuperació del monòlit, l’enjardinament de l’entorn i la instal·lació d’un banc. 

Comparteix