La Cala viurà la festivitat de Tots Sants amb diverses activitats

Comparteix

El passatge del terror del Racó dels Joves, la rua i la festa de Halloween són algunes de les propostes que tindran lloc durant aquest cap de setmana llarg a la població.

Arriba Tots Sants i amb ell, les celebracions de la Castanyada i Halloween. Durant aquests dies a l’Ametlla de Mar s’han organitzat diverses propostes festives i lúdiques i també es podran comprar castanyes i moniatos en parades al carrer.

La primera de les propostes serà aquest dimecres amb la rua de Halloween, a càrrec de l’escola de ball Destiny Dance Center, que sortirà des de l’Ajuntament a les 19 h i farà una exhibició de balls pels carrers de la població.

Els centres educatius també celebraran un any més la tradicional festa de la Castanyada. La castanyera visitarà dijous al matí la Llar d’Infants Xerinola, i a l’Escola Sant Jordi els alumnes faran balls tradicionals de la Castanyada. El mateix dijous a la tarda, el Club Pati l’Ametlla de Mar ha organitzat dijous una sortida amb patins, que sortirà a les 17.30 h davant de l’Institut Candelera i acabarà a la plaça Nova amb els balls de la castanyera on podrà participar-hi tothom.

La celebració del Halloween també serà present dijous a la nit a la Sala de la Societat, on els DJs locals Guillermo Argentó i Sergio Calero faran moure l’esquelet a partir de la 1 h. Les entrades anticipades es poden comprar per 6 euros al Frankfurt LaKla.

Per últim, dissabte tindrà lloc el Circ del Terror, organitzat pel Racó dels Joves, que ambientarà la Sala de la Societat en un passatge terrorífic. Les entrades anticipades s’han exhaurit i els qui vulguin assistir-hi hauran de comprar-les a taquilla per 4 euros.

Pel que fa a la venda de castanyes i moniatos, d’una banda els usuaris del Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla s’instal·laran dijous a la plaça Catalunya, entre les 9 i les 13 h, amb una parada. I de l’altra, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Candelera estaran totes les tardes fins diumenge, venent castanyes als Quatre Cantons, a la plaça Nova, a la plaça Catalunya i a la plaça de l’Olivera per recaptar fons pel viatge de final de curs.

Les pastisseries locals també estan treballant aquests dies amb l’elaboració dels panellets. Als tradicionals de pinyons i ametlla, que suposen la meitat de la producció, s’hi afegeixen les varietats més creatives amb fruites o xocolata.  També són dies de feina per les floristeries locals, amb la venda de flors de cara a Tots Sants. De fet, el cementiri obrirà portes perquè es puguin visitar els difunts, entre les 9 i les 18 h, tant divendres com també dissabte i  diumenge.

Comparteix