El món del circ protagonitzarà enguany el passatge del terror del Racó dels Joves

Comparteix

L’entitat juvenil de l’Ametlla de Mar ha apostat aquest Halloween per un circ tradicional, amb el qual els assistents podran gaudir d’una tarda terrorífica.

Serà dissabte, entre les 17 h a 21 h, quan la Sala de la Societat es convertirà en un circ del terror. Una cinquantena de joves treballaran per recrear les típiques arts escèniques d’un circ que anirà acompanyat de moments amb molta por.

L’accés al passatge, com ja s’ha fet anys anteriors, es dividirà en torns per no crear llargues cues. La dinamitzadora del Racó dels Joves, Laia Boyer, explica que com va sorgir la idea de tematitzar com un circ el passatge d’enguany.

Les entrades es poden adquirir fins dijous a la regidoria de Festes, per un preu de 3 euros, o bé es podran comprar a taquilla per 4 euros. Paral·lelament al passatge, també hi haurà activitats i un berenar popular a la plaça Nova.

Comparteix