L’Ebre Escola talla de soca i arrel la reacció de la Cala en un partit amb molts de gols

Comparteix

L’equip calero va perdre per 3 a 5 davant l’Ebre Escola Esportiva.

El 1r equip de futbol de la Cala es va veure sorprès dissabte per l’Ebre Escola Esportiva, que va aprofitar les errades dels caleros en moments claus. Amb un equip jove i atrevit, els tortosins es van avançar molt aviat en el marcador i van posar el 0 a 1 en els primers 10 minuts de joc.

La Cala per la seva part, tot i disposar de tres ocasions durant aquesta primera part, no va poder empatar el partit fins a moments abans del descans quan Xavi Callau va rematar de cap a la sortida d’un corner.

Quan tot feia pensar que a la segona part els caleros imposarien el seu joc, un penal innecessari va tornar a avançar als tortosins, que van ser capaços de marcar tres gols en cinc minuts gràcies a dos contres generades amb molta velocitat. L’1 a 4 va enfonsar als de l’Ametlla de Mar que a poc a poc es van tornar a refer.

Prova d’això són els dos gols assolits per Froi Martí que van fer creure als caleros de nou en la remuntada. Just quan més dominava i més pressió exercia a l’àrea tortosina, l’Ebre Escola va tornar a aprofitar amb encert una altra errada calera en defensa i va tallar la recuperació local, establint el 3 a 5 definitiu. Amb aquesta derrota, els de l’Ametlla baixen fins a la 10 posició de la classificació.

Aquest diumenge, els caleros viatjaran a Batea, on disputaran a partir de les 17.15 h un partit complicat, ja que actualment el Batea és el 3r classificat a un sol punt dels dos líders i ha estat un dels millors equips de la categoria en els darrers anys.

Comparteix