Els entorns de l’Àlia es netejaran de plàstics diumenge

Comparteix

La fundació PlastiFREEcame organitza una recollida a la costa sud del municipi.

PlastiFREEcame organitza una recollida de plàstics a la costa sud de l’Ametlla de Mar. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’entitat ecològica ha convocat diumenge una neteja voluntària, amb la finalitat de conscienciar i reduir l’impacte ambiental del plàstic. 

La iniciativa pretén netejar majoritàriament zones de difícil accés, però també alguna platja de la zona, més accessible. Una de les impulsores de la fundació, Èlia Planas, remarca que a la neteja hi porten participar tots els públics.

Els voluntaris estan convocats a les 9.30 h al pàrquing de camions, i des d’allà s’arribarà conjuntament fins al lloc de recollida, situat als entorns de l’illot de l’Àlia. Aquesta és la segona neteja que convoca PlastiFREEcame al territori.

Comparteix