Els estudiants comencen tres dies de vaga contra ”la sentència de la vergonya”

Comparteix

En el primer dia, el seguiment a l’Institut Candelera i l’Escola Nauticopesquera és massiu.

Seguiment massiu de la vaga d’estudiants a l’Ametlla de Mar. Les aules de l’Institut Candelera i l’Escola Nauticopesquera estan pràcticament buides aquest dimecres. El Sindicat d’Estudiants ha començat avui tres dies de mobilitzacions per mostrar el seu rebuig contra la que consideren ”la sentència de la vergonya”.

A l’institut de secundària, més d’un 95% dels estudiants de 3r i 4t d’ESO han secundat la vaga. En canvi, a batxillerat, només un 60% la segueix tot i que s’espera que s’incrementi de cara a divendres. En el cas dels alumnes del cicle formatiu, el seguiment és d’un 100%, com també ho fan els alumnes de graus superiors de la Nauticopesquera.

En els de grau mitjà, més d’un 90% tampoc ha anat a classes. Les protestes estudiantils “contra la sentència repressiva de l’1-O” es traslladaran demà a Tarragona, amb una manifestació a la plaça Imperial Tàrraco a les 12 h, i divendres a Barcelona, afegint-se a les mobilitzacions de la vaga general des de la plaça Universitat.

Comparteix