L’Ametlla de Mar és la ciutat convidada ‘Orígens 2019

Comparteix

L’esdeveniment cultural, que tindrà lloc a la Ràpita de l’11 al 13 d’octubre, escenifica les tradicions i les arrels marineres i pageses del municipi.

L’Ametlla de Mar és la ciutat convidada a la tercera edició d’Orígens, la festa de recreació històrica de Sant Carles de la Ràpita que se celebra aquest cap de setmana. Una manera de que els vincles mariners entre les dues poblacions s’uneixin més. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, explica perquè s’ha convidat el municipi.

Aquest divendres al vespre, l’alcalde de la Cala, Jordi Gaseni, participarà a l’acte inaugural d’Orígens. Una representació de les embarcacions caleres de vela llatina participaran dissabte en una trobada. I durant tot el cap de setmana, hi haurà un punt d’informació turística permanent al barri rapitenc del Xicago.

Comparteix