Jornada per oblidar del futbol base calero

Comparteix

El equips del futbol base han sumat un empat i set derrotes en el global.

Cap de setmana molt negatiu pels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar en la jornada que encetava la competició oficial pels equips federats.

Només un empat, el del  Cadet, que amb moltes dificultats va empatar a 2 davant d’una Aldeana molt combativa, per moments massa, que l’arbitratge no va saber aturar, i amb un descompte desmesurat, va estar a punt d’espatllar el partit.

La resta dels equips, van comptar per derrotes els seus partits. El Juvenil, va acabar perdent per 4 gols a 5 a l’últim minut del descompte, amb tangana inclosa, quan havia estat capaç de remuntar un 1 a 3 advers. L’Infantil, després d’avançar-se a l’Amposta A i anar guanyant fins al minut 20 de la segona part, va veure com els ampostins remuntaven en dues jugades a pilota parada.

Pel que fa als alevins, jornada per oblidar. L’Aleví A va encaixar un 0 a 10 a la categoria Preferent davant del Calafell i el B, també va caure golejat per 0 a 11 davant de la Sénia, mentre que el Benjamí Federat, encara en pretemporada, també va encaixar un dolorós 0 a 12 davant de l’Aldeana.

En futbol escolar, la sort no va ser diferent i també es va saldar la jornada amb dues derrotes, el Benjamí Llobarrets va perdre per 1 a 5 davant de l’Escola Delta de l’Ebre i el Prebenjamí Saitonillos també va perdre per 5 a 6 davant del Campredó.

Comparteix