Els metges del CAP cridaran ara als pacients a través de pantalles

Comparteix

Els usuaris hauran d’agafar un tiquet a l’arribada, on s’indicarà un codi personal per entrar a la consulta quan sigui el seu torn.

Un nou sistema per cridar els pacients es posarà en funcionament aquest dimecres al CAP. El centre de salut de l’Ametlla de Mar serà un dels primers a Catalunya en disposar d’aquesta tecnologia, que permet mantenir una confidencialitat, suprimint la crida per nom, i que alhora agilitza el procés d’ordre de consultes.

Els pacients que tinguin una visita programada, hauran d’adreçar-se directament al primer pis, sense passar pel taulell. Abans d’asseure’s a la sala d’espera, caldrà que introdueixin la targeta sanitària al nou caixer que s’ha instal·lat, que els dispensarà un tiquet amb un codi alfanumèric i la porta de la consulta on seran atesos.

Quan sigui el seu torn, el codi apareixerà en les diferents pantalles instal·lades a les sales d’espera, juntament amb un avís sonor, i es podrà entrar a la consulta. De moment, aquest sistema només funcionarà a les consultes de la primera planta, tot i que en un futur s’estendrà a la planta baixa. Enric Bachrani és el director del CAP:

Durant els primers dies de funcionament, un administratiu ajudarà els usuaris en el procés de validar-se al caixer. A banda d’aquest sistema de crida, en les pròximes setmanes també entrarà en servei un nou sistema de cues al taulell d’informació, per tal de millorar l’ordre d’atenció als pacients.

Comparteix