La regidoria d’Esports aposta per potenciar el reciclatge al complex esportiu

Comparteix

Les instal·lacions del cem La Cala compten, des de l’inici de curs, amb noves papereres destinades al reciclatge d’envasos. Aquesta acció s’emmarca dins el compromís que l’Ajuntament té amb respectar el medi ambient.

La col·locació d’aquestes quatre papereres facilitarà que les persones que hagin de tirar envasos –especialment ampolles d’aigua o de begudes isotòniques– ho facin selectivament. El regidor d’Esports, Jordi Llaó, explica que l’objectiu és contribuir amb el medi ambient i promoure el reciclatge entre usuaris i treballadors.

El complex esportiu no és l’únic equipament municipal que disposa de papereres específiques per al reciclatge selectiu. Per exemple, des de fa un parell d’anys, totes les oficines de l’Ajuntament disposen de contenidors pels envasos o el paper i cartró, amb la voluntat de generar cada cop menys residus de fracció resta.

Comparteix