La patinadora calera, Carme Arbó, aconsegueix el primer lloc del podi al Trofeu D

Comparteix

Els dies 5 i 6 d’octubre seguirà el Trofeu amb els nivells C i B.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va participar, el passat diumenge a Amposta, en el tercer Trofeu en les categories D i A, que organitza la federació a nivell territorial. Una competició d’alt nivell on una de les patinadores caleres va aconseguir el primer lloc del podi.

Es tracta de Carme Arbó, de nivell D en la categoria de 8 anys, que s’ha classificat per la Copa Tardor, després d’haver aconseguit 2 ors i 1 bronze en les anteriors fases. L’entrenadora del Club, Nerea Bertomeu, celebra els resultats aconseguits per tots els patinadors participants.

Els pròxims dies 5 i 6 d’octubre seguirà el Trofeu amb els nivells C i B, on també hi haurà una delegació calera. Per altra banda, 10 patinadors del Club han aconseguit classificar-se per la semifinal de l’Interclubs, de la quinzena que van competir en les fases prèvies.

Comparteix