L’Ajuntament treu a concurs la gestió del menjador del Casal d’Avis

Comparteix

El contracte també inclourà el servei de bar i de consergeria de l’equipament municipal. Les persones o empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 15 d’octubre.

Els interessats hauran de presentar una memòria de gestió, que es puntuarà en relació a la proposta de menús i plats de carta, el projecte sociocultural o la dotació d’equipament a l’espai. També hauran d’indicar la seva oferta sobre la tarifa de preus de menús i begudes.

Mentrestant no es resolgui el concurs, l’Ajuntament assumirà temporalment el menjador amb personal propi, a partir de dimarts vinent. L’alcalde Jordi Gaseni afirma que l’objectiu és seguir presentant un servei imprescindible i de qualitat.

El contracte tindrà una durada de tres anys, prorrogable un any més, durant els quals l’Ajuntament aportarà a l’adjudicatari 9.600 euros anuals com a subvenció de l’explotació. El plec de licitació es pot trobar a www.ametllamar.cato les oficines municipals.

Comparteix