La Cala guanya per la mínima al Jesús i Maria en un partit molt disputat

Comparteix

Una bona combinació de pilota rematada per Xavi Faiges, al minut 24, va sentenciar el marcador 1 – 0. Els dos equips van intentar controlar el partit, disputat dissabte al Camp d’Esports, tot i que els visitants van tenir un joc més directe.

A la primera meitat, el primer equip va crear bones jugades que van servir per posar-se per davant, encara que el Jesús i Maria va fer des de l’inici un bon plantejament, que va guanyar força a la segona part tot i ser deu jugadors. Els caleros també van quedar-se amb un menys els últims minuts, després de l’expulsió del porter.

Ivan Romeu és l’entrenador de la Cala:

Un partit que el tècnic va veure des de la grada després que no s’estimés el recurs –amb imatges– que van presentar, davant la sanció imposada pel Comitè de Competició. Tot arrel de l’acta del partit contra l’Olímpic on l’àrbitre va redactar que va xiular el final perquè s’havia sentit pressionat pels jugadors i el cos tècnic del primer equip.

El següent partit serà diumenge al camp de Godall. 

Comparteix