Es formalitza la nova junta directiva del Racó dels Joves amb importants canvis en l’obtenció de places

Comparteix

Enguany i després de dos anys sense poder-se efectuar cap nova incorporació, s’obre aquest dilluns un període de preinscripció i posteriorment, se celebrarà un sorteig entre tots els aspirants que determinarà les persones admeses. En total se sortejaran 50 places.

L’entitat juvenil ja disposa d’una nova junta directiva, formada per Maria Martí com a presidenta, Sílvia Prades de secretària, Eva de l’Amo com a tresorera i la resta de vocals.

Davant l’alta demanda dels joves per formar part de l’entitat, enguany la nova junta ha plantejat un període de preinscripcions que finalitzarà amb un sorteig. En aquest sentit i a diferència d’anys anteriors, l’ordre d’arribada de les sol·licituds de preinscripcions no serà prioritari, sinó que ho serà el número d’identificació de la preinscripció que se’ls facilitarà per prendre part en el sorteig.

En el sorteig, que tindrà lloc el 13 de setembre, sortirà un número que serà el que partirà les 50 places disponibles. La presidenta de l’entitat, Maria Martí, remarca que l’objectiu és assegurar la màxima igualtat d’oportunitats en l’obtenció de places.

El període de preinscripció s’ha iniciat aquest dilluns, 2 de setembre i s’allargarà fins al 9 de setembre. Els interessats han de passar per la regidoria de Joventut, al 2n pis de l’Ajuntament, entre les 10 h i les 14 h del matí.

Comparteix