Nou casal de setembre per als més menuts a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La secció esportiva de la SCER ha organitzat un casal infantil, pels dies 2 al 10 de setembre, que comptarà amb activitats esportives, jocs i sortides.

El termini d’inscripció finalitza aquest dimecres, 28 d’agost.

La secció esportiva de la SCER s’ha proposat tancar l’estiu de la millor manera i ha organitzat aquest espai que combinarà l’esport i el lleure, adreçat als nens i nenes majors de 3 anys. Seran set dies d’activitats que es desenvoluparan els matins de 9 a 13 h, al camp de futbol. El preu és de 35 euros. Fàtima Garcia és membre de la Junta Directiva de la secció.

No és la primera proposta lúdica que organitza l’entitat, però sí el primer cop que es planteja en aquestes dates i l’única en el municipi. Els interessats es poden apuntar fins al dimecres 28 d’agost, a través dels telèfons 608 939 877 o 646 715 713.

Comparteix