Victòria per 0 a 7 de La Cala al camp de La Cava B

El primer equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va salvar amb èxit el 4t compromís d’aquesta pretemporada en imposar-se per un contundent 0 a 7 a domicili a La Cava B de la 4a Catalana.

Els caleros van encarar el partit molt aviat després que Aleix Vizcarro aprofités una recuperació d’Azdeen per avançar als caleros. A partir d’aquí , recital de recuperacions i posteriors definicions d’Azdeen, que va fer un hat trick en 20 minuts, col·locant un contundent 0 a 4 en el marcador en el minut 30. Sam Garcia de Penal va fer el 0 a 5 amb el que va finalitzar la 1a part.

A la segona la dinàmica va ser la mateixa. Tot i els molts canvis que va fer l’entrenador, l’equip va seguir creant ocasions, tot i que sense massa encert a l’inici. Diverses ocasions de Froi Martí, Xavi Fages i Josep Madrid van sortir fregant el pal o anant a parar als pals de la porteria cavera, fins que al minut 82, arribaria el 6è gol després que Froi aprofités una passada a l’esquena de la defensa per marcar, després de driblar-se al porter. El 0 a 7 arribaria cinc minuts després, quan Robert Beltran va aprofitar una pilota recuperada per Azdeen per tancar el marcador.

Destacar el partit d’Azdeen que va fer tres gols i va intervenir decisivament en altres dos.

Aquesta és la tercera victòria en quatre partits de preparació d’aquesta pretemporada, davant del Camarles, el Vila-seca i la Cava B i una derrota davant del 1r equip de la Ràpitenca. Dissabte els caleros tenen l’última prova davant del Mont-roig de la 3a Catalana.