El bus d’Òmnium visitarà dissabte l’Ametlla de Mar

Comparteix

El vehicle s’instal·larà al passeig Marítim de l’Ametlla de Mar, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Òmnium Cultural ha impulsat aquest estiu el bus ‘Ho tornarem a fer’ dins la campanya d’estiu. Des de finals de juliol, recorre una trentena de municipis turístics del país per denunciar la repressió i la regressió de drets fonamentals així com la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

El vehicle està serigrafiat amb les inscripcions “Ho tornarem a fer” en català i castellà i també amb una inscripció en anglès que reclama la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. A l’interior, els visitants hi trobaran una exposició amb material del judici i l’al·legat de Cuixart. 

Aquest cap de setmana és el final de la campanya i acaba a les Terres de l’Ebre, concretament al passeig Marítim de l’Ametlla de Mar dissabte i a les Cases d’Alcanar diumenge. Hi serà present de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Comparteix