Segona victòria de La Cala en pretemporada davant del Vila-seca

Comparteix

El 1r equip de la SCER de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte al Vila-seca de la tercera Catalana, en el tercer partit d’aquesta pretemporada en el  5è Memorial Josep Pallarés.

Els caleros van imposar-se en un partit molt seriós i sense concedir pràcticament ocasions en defensa. En una primera part molt igualada, els caleros van aconseguir avançar-se en el marcador, després que Froi Martí aprofites una passada en profunditat per establir l’1 a 0. Corria el minut 32 i tres minuts després, Froi tornava a tenir una bona ocasió.

A la segona part, els caleros ja van ser superiors als del Tarragonès i fruit de la insistència va arribar el penal comès sobre Robert Beltran que va convertir Sam Garcia establint el 2 a 0 definitiu.

Amb aquesta victòria, els caleros s’alçaven amb el 5è Memorial Josep Pallarés. Els familiars van rebre un detall per part del club.

Aquesta és la segona victòria dels de l’Ametlla de Mar aquesta pretemporada. La primera victòria va arribar la setmana passada davant del Camarles. Cal recordar que els caleros van perdre amb el primer equip de la Rapitenca per 1 a 3 en el primer partit.

El pròxim partit serà dissabte a Deltebre davant L’Escola de Futbol Delta de l’Ebre.

Comparteix