Merescuda victòria en el segon partit de pretemporada de La Cala contra el Camarles

El primer equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar es va imposar divendres per 3 gols a 0, a casa, davant de l’equip camarlenc de Segona Catalana.

L’equip calero va jugar divendres el segon partit de la pretemportada, mostrant la seva estructura defensiva i el seu domini durant la major part del partit. El primer gol va ser de Xavi Fages al minut 22. Seguidament, Sam va fer el segon, al minut 57. I per últim, Roger va tancar el marcador a 3 a 0, al minut 72.

L’entrenador Iván Romeu remarca la millora respecte al primer partit de pretemporada.

El pròxim partit serà dissabte 17 d’agost, en el V Memorial de Josep Pallarés. Els caleros jugaran al camp de la Cala, contra el Vilaseca, a les 19.30 h de la tarda