La urbanització Roques Daurades de l’Ametlla de Mar disposa d’una àrea d’aparcament de més d’un centenar de places

Comparteix

Des del passat mes de juny, està en servei aquesta zona d’estacionament pública i gratuïta situada concretament, al costat de l’Hotel Ametlla Mar.

Es tracta d’un terreny de 3.660 m2 d’extensió, situat a la zona sud del municipi, que l’Ajuntament va habilitar abans de l’estiu per l’estacionament de vehicles. El paviment és granulat, sense asfalt, i segons la superfície, té una capacitat per a 146 places.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, explica que és un servei imprescindible per facilitar la circulació de vehicles de la zona.

Amb aquest ja en són cinc les zones d’estacionament del municipi. Les altres quatre són el pàrquing central subterrani i de superfície de les Escoles Velles, l’aparcament en els molls del port, el dels voltants de l’Escola i el de l’entorn del Galetet- Mercat.

Comparteix