Les Majorettes Veteranes faran una actuació estiuenca

Foto: Juan Quiles.
Comparteix

L’exhibició, amb coreografies de temes comercials, serà dissabte a la nit a la plaça Joan Miró.

Les Majorettes Veteranes de l’Ametlla de Mar faran una actuació aquest dissabte a la nit. La formació ha escollit la plaça Joan Miró per fer una exhibició de les seves característiques coreografies, amb el pas i el bastó.

Les majorettes caleres representaran cançons comercials, que han estat treballant durant tot l’any per adaptar-les als ritmes de marxa. Una de les capitanes, Mònica Llambrich, explica quins temes han escollit per l’ocasió.

L’actuació començarà a partir de les 23.30 h de la nit. Les Majorettes Veteranes conviden a les interessades en formar-hi part, encara que no hagin exhibit mai, que s’inscriguin a l’agrupació de cara el pròxim curs.

Comparteix