Més de 59.000 estacionaments a l’aparcament Llibertat en un any

Comparteix

El cèntric pàrquing de rotació compta ja amb més de 780 abonats, que poden gaudir de fins tres hores d’aparcament gratuït durant el dia.

L’aparcament Llibertat registra més de 59.000 estacionaments en el primer any de funcionament. L’agost passat es va posar en marxa aquest pàrquing de rotació a l’antic solar de les Escoles Velles, que permet aparcar amb més facilitat al centre urbà de l’Ametlla de Mar. A més, els veïns del municipi poden fer-ho gratuïtament durant tres hores si s’abonen.

A hores d’ara, ja són 780 els abonats a l’aparcament. Per ser usuari cal tenir una vinculació amb el municipi com estar empadronat, ser contribuent o tenir una activitat empresarial. El cost anual de la targeta d’accés és de 10 euros. L’alcalde Jordi Gaseni destaca que s’han aconseguit dos objectius: facilitar l’estacionament i donar més vida al nucli urbà.

Les tarifes de l’aparcament Llibertat, durant el dia i en temporada alta, són d’1 euro per hora durant les tres primeres i, a partir d’aleshores, s’incrementa a 3 euros per tots els estacionats buscant afavorir la rotació de vehicles. A la nit, el cost és de 50 cèntims d’euro per hora, només pels no abonats. En temporada baixa, les tarifes estan reduïdes a la meitat.

Comparteix