Millores a la pista esportiva del parc del Bon Repòs

Comparteix

L’Ajuntament ha retirat el malmès terra de goma i ha polit la llosa de formigó. D’aquesta manera, els seus usuaris practicaran esport amb millors condicions.

Nou terra a la pista poliesportiva del parc del Bon Repòs. L’Ajuntament ha millorat l’equipament retirant la goma i apostant pel formigó polit. Aquesta setmana, els usuaris podran tornar a practicar esports com el futbol o el bàsquet amb millors condicions.

El mal estat que presentava el terra, similar al cautxú, obligava a fer reparacions periòdicament. Per evitar-ho, s’ha tret aquest material i s’ha polit el formigó. Els operaris municipals enllesteixen ara les obres amb la pintura de les línies de joc de futbol i bàsquet.

Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis:

Aprofitant les obres, també s’instal·larà una font d’aigua propera a la pista. Amb aquesta actuació, es vol millorar les condicions de seguretat de cara als seus usuaris i donar les millors comoditats per la pràctica esportiva al centre urbà.

Comparteix