L’Ajuntament ha iniciat una campanya per evitar accidents greus amb infants a les piscines privades

Comparteix

L’últim cas va ser fa pocs dies al Vendrell. Per això, el consistori vol conscienciar els turistes sobre la importància de vigilar els més petits i procurar que no puguin caure accidentalment a l’aigua.

La campanya consisteix en la difusió de 2.500 fulletons informatius en diferents idiomes, que es repartiran a l’Oficina de Turisme i punts d’informació turística del nucli urbà i les urbanitzacions, el SUM, així com entre les immobiliàries que lloguen habitatges d’ús turístic amb piscina. També es publicarà el cartell informatiu a les xarxes socials.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

En el document hi figuren els telèfons d’emergències del Servei d’Urgències Municipal (977 45 70 00) i el 112.

Comparteix