El Centre Social de Les Tres Cales compta amb un nou DEA

Comparteix

La compra d’aquest nou desfibril·lador, per part de l’Ajuntament, permet seguir cardioprotegint el municipi.

Les Tres Cales estan més cardioprotegides des de la passada setmana. La regidoria de Salut ha instal·lat un nou desfibril·lador extern automàtic (DEA) al Centre Social. Amb el primer DEA que s’instal·la a la urbanització, ja són una quinzena els desfibril·ladors disponibles a tot el municipi.

Amb l’estiu, la població de Les Tres Cales es multiplica. I un dels punts amb més afluència de visitants són els entorns del parc públic. Amb aquest nou aparell, que s’ha ubicat a l’interior del Centre Social, es vol garantir una ràpida actuació en cas de necessitat.

Joan Manel Tello és el regidor de Salut:

L’adquisició del DEA forma part d’un dels acords aprovats entre l’Ajuntament i l’associació de veïns Mestral XXI per millorar la urbanització. Tot i això, la voluntat del consistori és la de seguir ampliant el nombre de desfibril·ladors, perquè l’Ametlla de Mar sigui un municipi encara més cardioprotegit.

Comparteix