L’Ajuntament ha pagat recentment més de 950.000 euros de sentències desfavorables, heretades de la gestió de l’anterior govern convergent

Comparteix

En les darreres setmanes, s’han fet efectius els pagaments de 410.000 euros als promotors de Port Olivet i de 541.000 euros a l’empresa d’aigües de la urbanització Les Tres Cales.

En el primer cas, el consistori havia d’assumir l’any 2008 un 10% dels costos d’urbanització de Port Olivet. L’impagament es va portar als tribunals qui van fallar a favor dels propietaris. Tot i això, l’actual govern va recórrer la sentència aconseguint una reducció de la quantitat a pagar. Antonio Espuny és el regidor d’Hisenda i Territori de l’Ametlla de Mar:

En el segon cas, els pocs arguments amb els quals es va municipalitzar l’any 2011 l’aigua de la urbanització Les Tres Cales, obliga el consistori a pagar els beneficis que va deixar d’ingressar l’empresa propietària del servei. La suma total puja a 704.000 euros, si comptem els interessos que s’han acordat abonar durant el pròxim any.

Per tot plegat, el regidor d’Hisenda i Territori ha criticat que s’hagin de destinar prop d’un milió d’euros a pagar “les conseqüències de la mala gestió dels antics governs convergents”. I ha lamentat que, amb aquests diners, s’haguessin pogut realitzar inversions que l’Ajuntament calero té preparades per millorar el municipi.

Comparteix